dinsdag 1 december 2009

Compositie 5 stedenbouw bv

Compositie 5 stedenbouw bv is een bureau voor stedenbouw en ruimtelijke ordening. In een multidisciplinair team van 15 personen werken wij aan een breed scala van ruimtelijke plannen. Bij iedere opdracht zoeken wij naar een bijzonder en passend product. Hierbij streven wij naar perfectie en grensverleggend maatwerk.

Een goede werksfeer wordt van het grootste belang geacht. Wanneer het werkklimaat prettig is, zowel binnen het bureau als naar de opdrachtgever toe, komt dat de kwaliteit van het werk ten goede. Binnen het bureau wordt daarom gestreefd naar een open, niet-hiërarchische structuur, waarin ieder respect heeft voor elkaars kwaliteit en functie.

Daarnaast wordt -waar mogelijk- gezorgd voor een gelijkmatige verdeling van de werkdruk en voldoende afwisseling en ontwikkelingsmogelijkheden in het werk voor iedere medewerker. Naar de opdrachtgever toe moet het bureau dezelfde vriendelijke collegiale en open sfeer uitstralen. Het bureau is niet de deskundige die alleen maar levert op bestelling, maar een gesprekspartner die in goed en open overleg tot een passend ontwerp of oplossing komt.

In het werk zelf zal het bureau streven naar perfectie en grensverleggend maatwerk. Wanneer er een goede relatie is met de opdrachtgever, kan dit een extra stimulans zijn om elke keer opnieuw te zoeken naar een bijzonder en passend product. Ook na de voltooiing van een opdracht houdt de relatie niet op. Het bureau blijft de opdrachtgever begeleiden en ter zijde staan wanneer deze daaraan behoefte heeft.

C5 Architecten bv
Boschstraat 35
4811 GB BREDA
Telefoon: 076-5225262
Fax: 076-5213812
Email: info@c5a.nl
Website: www.c5a.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten