dinsdag 1 december 2009

Bureau B+B

Bureau B+B is een ontwerpbureau in beweging. Het bureau bestaat sinds 1977 en is samengesteld uit landschapsarchitecten, architecten, stedenbouwkundigen, industrieel vormgevers, cultuurtechnici en andere deskundigen. Met disciplines die het bureau niet in huis heeft, zoals ecologen en verkeersdeskundigen, wordt op projectbasis samengewerkt.

De ontwerpactiviteiten concentreren zich in vijf aandachtsvelden: landschap, stedenbouw, openbare ruimte, groene ruimte en architectuur. Vijf aandachtsvelden in één ontwerpbureau maken het mogelijk om kennis en ervaring vanuit vijf invalshoeken in één opgave te combineren. Bureau B+B richt zich zowel op specialisatie als op integratie van de vijf aandachtsvelden.

Het werk kenmerkt zich door innovatieve plannen waarin de essentie, het authentieke van de omgeving zich bindt met de ingrepen van het ontwerp. Bureau B+B kan door haar methodische aanpak complexe vraagstukken aan en beschikt over ruime ervaring in detaillering, productontwikkeling en uitvoering.

Visie op de opgave en werkwijze worden vooraf in een plan van aanpak met de opdrachtgever overeengekomen. Afhankelijk van de opgave en de opdrachtgever stelt bureau B+B een ontwerpteam samen met de benodigde vakdisciplines. Bureau B+B toetst intern de kwaliteit van proces en producten in een kwaliteitsteam.

Bureau B+B - Stedebouw en landschapsarchitectuur bv
Herengracht 252
1016 BV AMSTERDAM
Telefoon: 020-6239801
Fax: 020-6203712
Email: bureau@bplusb.nl
Website: www.bplusb.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten