dinsdag 1 december 2009

Buro 5 Maastricht

Buro 5 Maastricht is een ontwerpbureau voor architectuur, stedenbouw, landschap en planologie, met ca 25 medewerkers en een zeer gevarieerde internationale opdrachtenportefeuille. Wij maken plannen en ontwerpen op verschillende schaalniveaus; van structuurvisies en masterplannen tot individuele ontwerpen. Daarbij begeven we ons vooral op het snijvlak van de disciplines. Door een groeiende opdrachtenportefeuille in België zijn wij op zoek naar een creatief stedenbouwkundig ontwerper.

In de functie van creatief stedenbouwkundig ontwerper ben je in hét ontwerp het gezicht van de discipline stedenbouw. Je weet je vakopvatting en visie op overtuigende en beeldende wijze te presenteren. Je bent in staat een creatief profiel neer te zetten en zelfstandig te acquireren. Daarnaast ben je in de functie van projectleider verantwoordelijk voor meerdere projecten waarvoor je het ontwerpconcept bepaalt, vertaalt en begeleidt tot en met het definitief ontwerp. Als ontwerper breng je vakkennis in bij projecten met collega-architecten, landschappers en stedenbouwkundigen. Hierbij kijk je over je eigen vakdiscipline heen. Je hebt het vermogen de hoofdlijnen van het ontwerp te bewaken en deze helder te communiceren.

Voor de functie van creatief stedenbouwkundig ontwerper beschik je over een opleiding tot stedenbouwkundig ontwerper op academisch niveau met minimaal 10 jaar relevante werkervaring. Je beschikt over kennis van - en een netwerk op de Belgische markt en je beheerst de Franse taal. Naast creativiteit is een gezonde ondernemerszin, plezier, betrokkenheid en lef noodzakelijk.

Een jong team timmert enthousiast aan de weg! Wil jij deel uitmaken van dit team, neem dan voor 28 september contact op met Marc Couwenbergh telefoon 043-3253223 of mail ons via info@buro5.nl

Postbus 959
6200 AZ MAASTRICHT
Telefoon: 043-3253223
Fax: 043-3255996
Email: info@buro5.nl
Website: www.buro5.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten