dinsdag 1 december 2009

BGSV

BGSV is een bureau voor stedenbouw en landschapsarchitectuur in alle facetten. Het werkveld is divers: van stedenbouwkundige verkenningen tot en met de inrichting van de buitenruimte.
Het bureau maakt ontwerpen binnen de traditie van de oer-Hollandse ingenieurskunst en laat zich inspireren door de poëzie van de plek. Neem eens een kijkje bij onze projecten.

BGSV is een stedenbouwkundig ontwerpbureau, opgericht in 1994. Het bureau wordt geleid door Roel Bakker, Ron van Genderen en Karen van Vliet. De drie directieleden vertegenwoordigen elkaar aanvullende disciplines van stedenbouwkunde, landschapsarchitectuur en architectuur.

Aan de projecten wordt in teamverband gewerkt. De teams zijn samengesteld uit de verschillende disciplines die binnen ons bureau, van ongeveer 25 medewerkers aanwezig zijn. De teams worden aangestuurd door een projectleider. Deze is direct aanspreekpunt voor de opdrachtgevers en doorloopt het gehele project van kennismaking tot evaluatie. Wij werken regelmatig samen met gemeentelijke diensten en collega-bureaus.

BGSV is lid van de Bond van Nederlandse Stedenbouwkundigen en Planologen (BNSP) en levert de werkzaamheden op volgens de leveringsvoorwaarden van de DNR 2005.

BGSV bureau voor stedebouw
Bezoekadres
Boompjes 55
3011 XB Rotterdam
Postadres
Postbus 21639
3001 AP Rotterdam
Contact
T: +31 (0)10 240 0540
F: +31 (0)10 4135574
E: bgsv@bgsv.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten