dinsdag 1 december 2009

Bo.2 architectuur

Bo.2 architectuur en stedenbouw is een landelijk opererend architecten bureau en gevestigd in Tilburg.
Naast de vakgebieden architectuur, stedenbouw en interieur ontwerp bezit het architectenbureau ook ruime ervaring met conceptontwikkeling.
Haar werkveld ligt in nieuwbouw, verbouw, renovatie, restauratie en ruimtelijke planning.
Gebouwen voor alle marktsectoren werden al door het bureau ontworpen, o.a. woningen, scholen. kantoren, bedrijfsgebouwen, winkels, villa's, sportgebouwen, archieven, kerken, crematoria, stadions en overige bijzondere gebouwen.
Het bureau werkt als een netwerkorganisatie waarbij in alle fasen vanaf concept tot en met realisatie de vereiste deskundigheid wordt ingezet.
· Bo.2 winnaar architectuurprijs met Holland Carré

Bo.2 architectuur en stedenbouw is een landelijk opererend bureau.
Naast de vakgebieden architectuur, stedenbouw en interieur ontwerp bezit het bureau ruime ervaring met conceptontwikkeling. Haar werkveld ligt in planning, nieuwbouw, renovatie en restauratie.
Het bureau werkt als een netwerkorganisatie waarbij in alle fasen vanaf concept tot en met realisatie de vereiste deskundigheid wordt ingezet.
Bo.2 zoekt naar de essentie van elke opgave en streeft in haar ontwerpen naar een evenwicht tussen het specifieke en het algemene, tussen het nieuwe en het bestaande, tussen het detail en het geheel, tussen verandering en continuïteit, tussen tijdelijkheid en duurzaamheid.
Onze kritische, resultaatgerichte ontwerpbenadering heeft als basis een grondige analyse van de opgave en de omstandigheden waarbinnen het project moet worden gerealiseerd. De belangen van gebruikers en de inpassing in de directe omgeving vormen altijd het uitgangspunt.
De architectuur van Bo.2 is helder van opzet en spreekt tot de verbeelding. De verschijningvorm van het gebouw komt voort uit de context, de functie en de droom. De uitdaging voor ons bureau is deze functionaliteit te vertalen in een aansprekende architectuur.
Samenvattend kan worden gezegd dat Bo.2 architectuur en stedenbouw staat voor een integrale aanpak van de ontwerpvraag. Dit wil zeggen dat de wensen van de gebruiker, de vormgeving, de technische en financiële uitvoerbaarheid naast elkaar worden ontwikkeld.

BO.2 architectuur en stedenbouw bv
Postbus 10308
5000 JH TILBURG
Telefoon: 013-5353611
Fax: 013-5421775
Email: info@bo2.nl
Website: www.bo2.nl


Geen opmerkingen:

Een reactie posten