dinsdag 1 december 2009

Amer ruimtelijke ontwikkeling

amer is een breed georiënteerd adviesbureau voor ruimtelijke ontwikkeling. Het bureau bestaat uit circa 30 hoogopgeleide vakmensen, waaronder steden-bouwkundigen, planologen, landschapsarchitecten, juristen en ervaren beleidsadviseurs. Een nuchtere, eigentijdse kijk op de ruimtelijke ontwikkeling is het kenmerk van amer. Het bureau volgt ontwikkelingen nauwgezet, is kritisch bij nieuwe trends en blijft adviseren met beide benen op de grond. Ontwerpers van amer zoeken voortdurend naar evenwicht in creativiteit en bruikbare werkelijkheid.

amer is een breed georiënteerd adviesbureau voor ruimtelijke ontwikkeling. Het bureau bestaat uit circa 30 hoogopgeleide vakmensen, waaronder stedenbouwkundigen, planologen, landschapsarchitecten, juristen en ervaren beleidsadviseurs.
Een nuchtere, eigentijdse kijk op de ruimtelijke ordening is het kenmerk van amer. Het bureau volgt de ontwikkelingen in de ruimtelijke ordening nauwgezet, is kritisch bij nieuwe trends en blijft adviseren met beide benen op de grond. De ontwerpers van amer zoeken voortdurend naar evenwicht in creativiteit en bruikbare werkelijkheid.
Integraal werken is voor ons een belangrijk uitgangspunt.
Wij denken dat goede, creatieve en uitvoerbare oplossingen optimaal tot stand komen door verschillende disciplines bij de projecten te betrekken.
De directie van amer , bestaande uit ing. Rob Leek AvB (stedenbouwkundige) en ing. Frank Lewis (tuin- en landschapsarchitect), geeft leiding aan het bureau. Hun achtergrond staat borg voor een brede visie op de ontwikkelingen in het vakgebied.
Nieuwe medewerkers van amer worden vooral geselecteerd op brede belangstelling en eigen initiatief. Ze moeten passen in de dynamiek van het bureau. amer blijft op die manier jong en aantrekkelijk.
De medewerkers van amer zijn bovendien mede-eigenaar van het bureau en hebben zeggenschap in de hoofdlijnen van het beleid. Een grote betrokkenheid en inzet van de medewerkers horen daardoor vanzelfsprekend bij het bureau.
Wilt u meer weten over amer , dan kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers.

Amer ruimtelijke ontwikkeling
Zonnehof 43
3811 ND AMERSFOORT
Telefoon: 033-4621623
Fax: 033-4651811
Email: bureau@amer.nl
Website: www.amer.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten