dinsdag 1 december 2009

Companen

Companen is een adviesbureau met uitgebreide ervaring in advies & onderzoek, proces-begeleiding en communicatie op het terrein van wonen in brede zin: wonen, leefomgeving, stedelijke vernieuwing en wonen-welzijn-zorg.



Inhoudelijk deskundig
Adviseurs van Companen beschikken over uitgebreide kennis van 'het wonen' in brede zin. Zij houden de ontwikkelingen en trends nauwlettend in de gaten en kunnen u daardoor als deskundig gesprekspartner adviseren.

Gebiedsgericht maatwerk
Uw vraagstelling en lokale situatie zijn leidend voor onze aanpak. Bovendien hebben we door decennia lange ervaring door het hele land veel lokale kennis opgebouwd.

Integrale benadering
Wij vatten wonen altijd op in een ruime betekenis dus met aandacht voor woningen, voorzieningen, leefomgeving, welzijn, dienstverlening en zorg.

Sterke procesmatige insteek
Het bij elkaar brengen van partijen en hen gezamenlijk ambities laten waarmaken: een wezenlijk kenmerk van onze aanpak. Met oog voor het krachtenveld en afzonderlijke posities van spelers. Een heldere rolverdeling en stappenplan geven structuur aan onze processen.

Interactief en inspirerend
Waarin zit het verschil tussen een bijeenkomst 'volgens het boekje' en één die echt iets bij de deelnemers losmaakt? Companen verzorgt inspirerende sessies door gebruik van creatieve werkvormen en enthousiaste procesbegeleiders.

Doelgericht en concreet
Wij leveren adviesproducten op die voldoen aan de vooraf vastgestelde specificaties en gericht zijn op uitvoering in de praktijk.


Companen
Postbus 1174
6801 BD ARNHEM
Telefoon: 026-3512532
Fax: 026-4458702
Email: info@companen.nl
Website: www.companen.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten